FeelEnergy

FeelEnergy on elämäntapa, joka muodostuu liikunnan, ravinnon & palautumisen tasapainosta.

Ketkä hyötyvät FeelEnergyn palveluista?

  • Henkilöasiakkaat
  • Yritykset & organisaatiot
  • Yksilö- ja joukkueurheilijat

 

Henkilökohtainen valmennus

Henkilökohtainen valmennus sisältää aina veloituksettoman alkukartoituksen, kuukausittain vaihtuvan harjoitusohjelman, ohjaukset, ohjeita ravintoon & palautumiseen sekä valmentajan tuen.

Ravintovalmennus

Ravintovalmennus sisältää alkukartoituksen, ruokapäiväkirjan täyttämisen asiakkaan toimesta, ruokapäiväkirjan analysoinnin, ravinto-ohjelman ja loppukonsultaation.

Ryhmävalmennus

Ryhmävalmennus sisältää ohjattuja treenejä vähintään 3 hengen ryhmille. Treenit suunnitellaan ryhmän toiveiden mukaan.

Fysiikkavalmennus

Fysiikkavalmennus sisältää alkukartoituksen, monipuolisen treeniohjelman ja ohjaukset. Fysiikkavalmennus räätälöidään yhdessä asiakkaan, urheilijan tai seuran kanssa.

Yrityksille

Suunnittelemme ja rakennamme TYHY, TYKY sekä virkistäytymispäiviä organisaatiosi toiveiden mukaan. Teemoja voivat olla esimerkiksi tiimiytyminen, työhyvinvoinnin edistäminen tai luennoitseminen.

Tarjoamme yrityksille, seuroille ja organisaatioille työkaluja ja palveluita työhyvinvoinnin edistämiseks

Suunnittelemme ja esitämme asiakkaille toiveiden mukaisen luennon. Aiheina voivat olla esimerkiksi työhyvinvoinnin edistäminen tai menestyvän tiimin tukipilarit.

Arvomme ovat:

Liikunta – Uni & palautuminen – Ravinto

Liikunta

Liikunta lisää hyvän olon hormonien tuotantoa kehossa, minkä takia liikunta esimerkiksi nostaa vireystilaa ja lisää energisyyttä.

Liikunta auttaa stressinhallinnassa sekä ehkäisemään erilaisia sairauksia kuten sydän- ja verisuonisairauksia, tyypin 2-diabetestä sekä tuki- ja liikuntaelinsairauksia.

Uni & palautuminen

Uni on levon ja palautumisen hetki koko elimistöllemme. Unessa muun muassa lihakset kehittyvät & palautuvat, aivot puhdistuvat kuona-aineista ja stressihormonit vähenevät.

Uni on merkittävä tekijä painonhallinnassa. Unenpuute voi esimerkiksi vaikuttaa rasva-aineenvaihduntaan sekä vähentää halua olla aktiivinen päivän aikana. Hyvä uni vähentää stressiä ja lisää energisyyttä päivään! 

Myös yksi palautumisen tärkeistä osista on kehonhuolto. Kehonhuolto ja venyttely voivat lisätä liikelaajuutta, parantaa lihasten verenkiertoa sekä auttaa palautumaan treenistä nopeammin. Kehonhuolto voi auttaa myös kipujen lievityksessä sekä vammojen ehkäisyssä. 

Ravinto

Ravinnolla on suuri merkitys terveyden kannalta. On tärkeää syödä monipuolisesti ja riittävästi makro- ja mikroravintoaineita, jotta saamme ravinnosta tarvitsemamme energian.

Ravinto voi esimerkiksi lisätä vastustuskykyä ja auttaa vähentämään stressiä. Ravinto toimii polttoaineenamme ja oikeanlaisen polttoaineen avulla pysymme energisenä koko päivän! FeelEnergyn periaatteisiin kuuluu se, että emme suosittele lyhyitä vähäkalorisia diettejä.

Mielestämme on tärkeää, että terveellinen ruokavalio on elämäntapa, jossa muistetaan myös välillä nautiskella ja herkutella!

Hyppää mukaan FeelEnergyn yhteisöön!

FeelEnergy on elämäntapa, joka koostuu terveyttä edistävistä teemoista, harrastuksista ja huumorista. Tule mukaan valmennukseen ja koe energiasi vahvempana! #fiilis

Ota yhteyttä meihin!

Mitä on FeelEnergy?

FeelEnergy valmennuksen lähtökohtainen tavoite on lisätä arjen energisyyttä sekä merkityksellisyyttä. Liikunta, uni ja ravinto ovat merkittävässä osassa tunteiden säätelyssä, joka on yhteydessä mielenterveyteen.

Säännöllinen aktiivisuus, hyvä uni ja laadukas ravinto ylläpitävät tasapainoista energiaa, mikä edesauttaa stressin vähenemistä, merkityksellisyyden tunnetta sekä painonhallintaa.

Meidän maalimme on energinen & merkityksellinen arki, minkä sivutuotteena on fyysisten ominaisuuksien kehitys.