Kotisivut | Digimarkkinointi | Konsultointi

Liikunta- ja hyvinvointialan ammattilaisille

FeelBusiness

Valmentajan nettisivut

Rakennamme nettisivuja liikunta- ja hyvinvointialan valmentajille sekä yrittäjille. Haluamme jokaisen ammattilaisen tavoittavan oman kohderyhmänsä sekä luovan lisäarvoa heidän elämään omalla ammattitaidollaan. Meidän avullamme liikunta- ja hyvinvointialan ammattilainen voi keskittyä tekemään asiakkaalle merkityksellistä työtä meidän hoidettaessa muut yrittäjän haasteet.

Valmentajan brändi & markkinointi

Jokaisella ammattilaisella on brändi. Toisella brändi voi olla vahvempi, kun toisella taas heikompi. Asiakas valitsee valmentajan mielikuvan eli brändin takia. Haluamme asiakasryhmien löytävän itselleen sopivan ammattilaisen mielekkään palvelun saavuttamiseksi. Valmentajan nettisivut on paikka, johon asiakkaat halutaan ohjata, jotta asiakas saa tarvitsemansa tiedon.

Alla muutamia onnistuneita verkkosivuprojekteja!

Laita meille viesti

Mitä teemme?

Tarjoamme ammattimaisia markkinointipalveluita liikunta- ja hyvinvointialan ammattilaisille. Autamme luomaan ja vahvistamaan yrittäjän brändiä ja löytämään uusia asiakkaita.

Tarjoamme monipuolisia markkinointipalveluita, kuten brändin luomista ja kehittämistä, verkkosivujen suunnittelua ja optimointia sekä sosiaalisen median markkinointia. Autamme sinua löytämään oikeat markkinointikanavat ja sovittaessa luomme markkinointisuunnitelman yrityksesi tarpeiden mukaan.

Hakukoneoptimointi

Lisäksi optimoimme nettisivut hakukoneystävällisiksi, jotta voimme saavuttaa paremman näkyvyyden asiakkaiden tavoittamiseksi. Hakukoneet kuten Google ovat tärkeä tiedonlähde ihmisille hakea tietoa palveluista. Paremmin sijoittumalla hakukoneessa on suurempi todennäköisyys asiakkaan löytävän sinun palveluiden piiriin.

Yhteistyö

Työskentelemme tiiviissä yhteistyössä yrityksesi kanssa ja tarjoamme jatkuvaa neuvontaa ja tukea markkinointitoimien suunnitteluun ja toteuttamiseen. FeelBusinessin avulla voit saavuttaa paremman näkyvyyden ja saada uusia asiakkaita liikunta- ja hyvinvointialan liiketoiminnalle.

Ota yhteyttä FeelBusinessiin! Autamme sinua luomaan menestyksekkään markkinointistrategian ja vahvistamaan brändiäsi.

Palvelut

Kotisivut

Rakennamme yksinkertaisia ja visuaalisesti näyttäviä verkkosivuja asiakkaan tarpeisiin.

Digimarkkinointi

Digimarkkinointia yrityksellesi uusien asiakkaiden saamiseksi sekä vanhojen ylläpitämiseksi.

Sosiaalinen media

Autamme sinua rakentamaan yrityksesi sosiaalisen median kanavista inspiroivat ja helposti lähestyttävät.

Brändi

Valmennamme sinua ja yritystäsi kohti mieleenpainuvaa ja helposti lähestyttävää henkilöbrändiä ja yrityksen brändiä.

Mitä verkkosivuilla tulee huomioida?

Liikunta- ja hyvinvointialan yrityksen kotisivut ovat tärkeä osa yrityksen markkinointia ja löydettävyyttä verkossa. Ne tarjoavat asiakkaille tietoa yrityksestä ja palveluista sekä tarjoavat yritykselle mahdollisuuden erottautua kilpailijoistaan. Valmentajan nettisivut lisäävät myös brändimielikuvan syntyä.

Jos olet perustamassa hyvinvointialan yritystä tai haluat uudistaa nykyiset kotisivusi, tässä muutamia vinkkejä kotisivujen luomiseen:

Määrittele verkkosivun tavoitteet

Ennen kuin aloitat kotisivujen suunnittelun, on tärkeää miettiä, minkälaisia tavoitteita sivuillasi on. Haluatko esitellä yritystäsi ja palveluitasi, tarjota asiakkaille tietoa hyvinvoinnista tai myydä tuotteita verkossa? Määrittele tavoitteesi ja pidä ne mielessä kotisivujen suunnittelun aikana.

Valitse sopiva verkkotunnus

Verkkotunnus (domain) on yrityksesi osoite verkossa. Valitse verkkotunnus huolellisesti ja varmista, että se on selkeä ja muistettava. Huolehdi myös, että verkkotunnus on saatavilla ja että se sopii yrityksellesi.

Suunnittele verkkosivun rakenne ja valitse sopiva verkkosivualusta

Verkkosivustosi rakenne ja navigointi vaikuttavat siihen, kuinka helppokäyttöisiä ja selkeitä sivusi ovat. Suunnittele sivuston rakenne huolellisesti ja varmista, että sivuston navigointi on selkeää ja helposti ymmärrettävää.

Huolehdi ja päivitä sisältöä

Sisältö on yksi tärkeimmistä tekijöistä, jotka vaikuttavat siihen, kuinka hyvin sivustosi toimii. Sisältöön kuuluvat esimerkiksi tekstit, kuvat ja videot. Varmista, että sisällöt ovat laadukkaita ja tarjoavat asiakkaille lisäarvoa.

Digimarkkinointi

Hyvinvointialan digimarkkinoinnissa on tärkeää huomioida useita eri tekijöitä, jotta markkinoinnin vaikutukset ovat mahdollisimman tehokkaita ja tuloksellisia. Tässä muutamia asioita, joita kannattaa huomioida:

Yrityksen brändi ja viestintä

On tärkeää miettiä, millaista viestiä yritys haluaa välittää ja millaisen brändin yritys haluaa luoda. On myös tärkeää pysyä brändin ja viestinnän linjassa kaikessa markkinoinnissa.

Asiakkaiden tarpeet ja odotukset

On tärkeää tunnistaa, millaisia tarpeita ja odotuksia asiakkailla on ja mikä heitä kiinnostaa. Tämä auttaa luomaan asiakasymmärrystä ja tarjoamaan asiakkaille heitä kiinnostavaa sisältöä ja palveluita.

Verkon eri kanavat ja niiden käyttö

On tärkeää miettiä, mihin verkon kanaviin yritys panostaa ja millaisia sisältöjä näille kanaville tuottaa. On myös tärkeää miettiä, kuinka nämä kanavat integroidaan yrityksen markkinointistrategiaan.

Sisältömarkkinointi

Sisältömarkkinointi on tärkeä osa hyvinvointialan digimarkkinoinnissa, ja se voi olla esimerkiksi bloggaamista, artikkeleiden julkaisemista tai videoiden tuottamista eri kanaviin.

Yrittäjän henkilöbrändi

Henkilöbrändi on tapa, jolla yrityksen perustaja tai johtaja esittäytyy ja tuo oman persoonansa esiin yrityksen toiminnassa. Henkilöbrändi voi olla tärkeä osa yrityksen markkinointia ja luo lisäarvoa yritykselle.

On monia hyviä syitä siihen, miksi yrittäjän henkilöbrändi voi olla tärkeä:

Se lisää yrityksen tunnettuutta ja luotettavuutta

Henkilöbrändi auttaa yritystä erottautumaan kilpailijoistaan ja luo lisäarvoa yritykselle. Asiakkaat saattavat olla valmiimpia tekemään ostoksia yritykseltä, jonka perustaja on tunnettu ja luotettava henkilö.

Se auttaa yritystä rakentamaan suhteita asiakkaiden kanssa

Henkilöbrändi auttaa yritystä rakentamaan läheisiä suhteita asiakkaiden kanssa. Asiakkaat saattavat olla valmiimpia luottamaan yritykseen, jonka perustaja on avoin ja läpinäkyvä henkilö.

Se auttaa yritystä saamaan uusia asiakkaita

Henkilöbrändi auttaa yritystä saamaan uusia asiakkaita ja lisää yrityksen näkyvyyttä verkossa.

Laita meille viesti