Personal Training Jyväskylä

Tarjoamme FeelEnergyssä henkilökohtaista valmennusta eli Personal Trainer palveluita Jyväskylässä ja verkossa! Valmentajamme omaavat laajan tietotaidon liikunnasta ja hyvinvoinnista sekä pohjalla ovat APT-opinnot (Auktorisoitu Personal Trainer). Personal Training tavoitteena on luoda valmentajan ja asiakkaan välille vahva yhteistyö. Haluamme painottaa rehellistä ja avointa vuorovaikutusta koko valmennussuhteen ajan.

Henkilökohtainen valmennus

Henkilökohtainen valmennuksemme sisältää aina ilmaisen alkukartoituksen asiakkaan kanssa, jotta valmentaja ja asiakas voivat tutustua, jonka jälkeen voidaan tehdään valmennussopimus, jos ajatukset kohtaavat. Valmentajan tehtävä on saada valmennettavastaan parempi suorituskyky irti. Urheilumaailmassa sekä yrityksissä valmentajat ovat vain työkaluja yksilön tai tiimin menestykseen. Lopullinen tavoitteen saavutus on aina asiakkaan määrätietoinen työ.

Henkilökohtainen valmennus voi sisältää sopimuksen mukaan näitä elementtejä:

  • Ohjaustunnit
  • Harjoitusohjelmat
  • Ravintoneuvontaa
  • Kuntotestit
  • Valmentajan tuki 24/7

Mistä Personal Trainer hinta muodostuu?

Personal Training hintaan sisältyvät harjoitusohjelmien sekä suunnitelmiin kulunut aika, ohjelmien päivittämiseen, ohjauksiin, 24/7 tavoitettavuus sekä valmentajan kouluttautumisesta alan asiantuntijaksi. Personal Trainer ei ole vain yhden hetken palvelu, vaan meillä valmentajat sitoutuvat täydelliseen henkilökohtaiseen valmennussuhteeseen, joka on tarvittaessa yölläkin valmennettavan saatavilla. Me FeelEnergyssä haluamme panostaa henkilökohtaisissa valmennussuhteissa laatuun, eikä määrään.

Personal Trainer koulutus

Auktorisoitu Personal Trainer koulutus antaa laajan ja yksinkertaisen tietotaidon harjoittelusta, liikuntabiologiasta sekä ravitsemuksesta. Personal Trainer opinnoissa käydään liikunnan pääteemoja sekä ohjausta läpi. Jos kiinnostuit, mitä Personal Trainer koulutus sisältää, niin tsekkaa HEO:n koulutus tästä.

FeelEnergy valmennus

FeelEnergyn arvoihin ja tavoitteisiin kuuluu energinen & tasapainoinen arki. FeelEnergy valmennuksien lähtökohta onkin yhdessä asiakkaan kanssa lisätä energiaa arkeen liikunnan, unen ja ravinnon avulla. Nämä ovat yhteydessä fyysisten ominaisuuksien (esim. painonhallinta ja lihaksen kehitys) paranemiseen. Energisempi minä edistää aktiivisuutta fyysiseen rasitukseen, jolla on suuri vaikutus terveyteen. Lisää valmennuksistamme löydät täältä.

Valmennuksia Jyväskylässä & verkossa

FeelEnergy sijaitsee Jyväskylässä sekä verkossa kaikkien saatavilla! Jyväskylässä valmennuksemme toteutetaan sovitusti, missä parhaimmaksi Traineri ja asiakas sen näkevät. Valmennuksia voidaan toteuttaa myös etävalmennuksina, jossa hyödynnetään paljon verkkotapaamisia. Valmennuksiimme on erinomainen mahdollisuus osallistua etänä esimerkiksi mökiltä tai toiselta paikkakunnalta. Tällöin ei käydä kuntosaliohjauksia läpi, muuta kuin kameran välityksellä. Verkkovalmennus on enemmänkin sparrausta menneistä päivistä ja katsausta tulevaan.

Avainsanat: Personal Training Jyväskylä, Personal Trainer, henkilökohtainen valmennus, valmentaja