MIKÄ ON PERSONAL TRAINER?

Personal trainer on henkilökohtainen valmentaja, joka auttaa sinua saavuttamaan tavoitteitasi ja parantamaan elämänlaatua. Personal trainerilla on erityisosaamista ja kokemusta liikunta- ja hyvinvointialalla, ja hän pystyy auttamaan sinua saavuttamaan tavoitteet, joita et yksin pystyisi saavuttamaan.

Personal trainerin tehtävänä on auttaa sinua luomaan ja toteuttamaan räätälöityjä harjoitus- ja ravitsemusohjelmia, jotka tukevat tavoitteitasi. Hän auttaa myös seuraamaan edistymistäsi ja tarjoaa palautetta ja rohkaisua matkan varrella. Personal trainerin kanssa voit saada apua esimerkiksi terveellisen elämäntavan luomisessa, urheilullisen suorituskyvyn parantamisessa tai ammatillisten tavoitteiden saavuttamisessa.

Personal trainer auttaa sinua myös ylläpitämään motivaatiota ja rohkaisemassa sinua eteenpäin vaikeidenkin tilanteiden kohdatessa. Hän auttaa sinua löytämään uusia tapoja saavuttaa tavoitteet ja tarjoaa sinulle tukea ja rohkaisua matkan varrella. Personal trainerin kanssa voit myös saada tukea ja rohkaisua, jotta voit jatkaa eteenpäin vaikeidenkin tilanteiden kohdatessa.

Personal trainer tarjoaa myös henkilökohtaista ohjausta ja tukea, ja auttaa sinua saavuttamaan tavoitteet, joita et yksin pystyisi saavuttamaan. Personal trainerilla on usein myös psykologista osaamista, ja hän auttaa sinua selvittämään henkilökohtaisia tekijöitä, jotka vaikuttavat suorituskykyysi ja elämänlaatuusi, sekä tarjoaa sinulle välineitä niiden käsittelemiseen. Henkilökohtainen valmentaja auttaa sinua myös kehittymään henkilökohtaisesti ja löytämään uusia tapoja saavuttaa tavoitteitasi.

Lue lisää valmennuksistamme täältä: Valmennukset